09 de juny, 2023

ARBRES, NATURA I CONVIS!!! 09.06.23

Benvolgudes famílies,

Comencem la setmana molt contents perquè dins del nostre projecte dels arbres vam anar a conèixer  el bosc Soldevila de Santa Perpètua. Voleu saber com va sorgir aquesta excursió? Pareu bé les orelles...

 ÀUDIO DELS FOLLETS GUARDIANS

Tots vam venir ben preparats per marxar d'excursió a jugar pel bosc amb els cinc sentits. 







UN TROS DE BOSC A CLASSE

Aquests dies també hem fet els nostres grups d'investigadors i hem triat quin és l'arbre que volem "adoptar" i aprendre tot sobre ell.  Mireu quantes activitats estem fent dins del PROJECTE DELS ARBRES:🌲🌳🌴🌼🌻🌰🍃🍁

Tenim un trosset de bosc a la nostra classe ple de diferents fulles, escorces , branques, trossets de troncs i molts fruits i fruites que ens ajuden a poder investigar, manipular, classificar... i un ventall de possibilitats més. Gràcies a tots els Xais per la seva implicació i participació, han portat moltes cosetes pel nostre racó.










A l'hora de plàstica hem pogut fer un collage d'arbres fent "xurritos" de paper. Són ben artistes i ja sabem dibuixar molt bé els arbres amb les seves arrels, capçada, fulles i branques i fins i tot ens atrevim a dibuixar arbres fruiters.



ELS ARBRES ADOPTATS
Per veure els nostres arbres "adoptats" vam sortir un matí a passejar i veure ben d'aprop com són els plataners, les moreres, l'alzina, els pins i les oliveres.



L'HORA DE FER MÚSICA

Estem aprenent les cançons de convivències, aquelles que cantarem a l'autocar i quan arribem i fem colles, quan trobem notícies del nostre follet Melic, quan anem a dinar i a sopar, ... Segur que ho passarem MOLT REBÉ!! Cliqueu als enllaços per escoltar-les:

ARA ANEM DE CONVIVÈNCIES

EL FOLLET

ELS FOLLETS DEL BOSC 

SI MARXEM D'EXCURSIÓ



ENGLISH TIME

Sheep class has studied the daily routines and we have made a lot of speaking time!  



We present the story of: 
"We are going on a bear hunt" 🐻


Com ens ha agradat tant aquest conte, els Xais ens vam convertir en exploradors i exploradores i vam representar el conte tot fent les seves accions.


ARA ANEM DE CONVIVÈNCIES I ENS HAUREM DE PRERARAR...

Com bé sabeu aquests dies hem tingut moltes notícies del nostre FOLLET MELIC. A la classe ha aparegut una carta ben bonica on ens explica que fa dies que ronda per la nostra escola i que ens està vigilant i fent entremaliadures (com pessigar-nos el cul i descordar-nos les sabates) perquè  moltes ganes que anem a CAN MIQUELÓ i al seu bosc màgic.
Ja estem fent colles i assajant totes les cançons de convis....això ja s'acosta!!!
No us podeu imaginar la il·lusió que ens fa tenir notícies seves, ara ja ens espera al bosc màgic per viure moltes aventures junts.
Aprofiteu el cap de setmana per acabar de fer la motxilla i no us oblideu de res. Dilluns al matí ens trobarem amb el nostre penjoll de colles, la nostra motxilla de convis ben marcada amb la cinteta que us hem donat i tot enllestit per viure les nostres convivències.

TORNANT DE CONVIS ENS ESPERA UNA SETMANA SÚPER DIVERTIDA!!!



PETONS DE XAIS



































































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONVIS, RECOMANACIONS I FINS SEMPRE XAIS!!! 22.06.23

Benv olgudes  famílies   dels Xais, benvinguts a   l'última   entrada de blog d'aquest curs. Per començar, us farem un tastet de fot...