12 de maig, 2023

HOLA GUARDIANS DEL BOSC 12.05.23

BENVINGUTS AL MUSEU...

Per fi va arribar el dia en que hem pogut obrir les portes del NOSTRE ESPECTACULAR MUSEU DE LA PREHISTÒRIA, el Sr. Manel n'està ben orgullós de la nostra gran feina. Entre tots i totes hem aconseguit refer la sala del museu de la prehistòria i hem tingut uns convidats ben especials per gaudir del nostre museu. GRÀCIES FAMÍLIES, ESQUIROLS, XAIS i MESTRES per venir!
















Volem compartir amb vosaltres com ha estat el nostre museu, us obrim les portes amb aquest vídeo-tour i esperem que us agradi tant com a nosaltres.

Cliqueu l'enllaç: MUSEU DE LA PREHISTÒRIA

PROECTE NOU

Un cop acabat el projecte de la prehistòria comencem projecte nou: ELS ARBRES

          🌰🌱🌲🌳🌴🌵🌿🌾🍀🍁🍂🍃🌰

Donem el tret de sortida al nostre nou projecte rebent un cofre ple de branques, fulles, fruits de molts dels arbres del nostre poble i una carta molt especial dels GUARDIANS DEL BOSC.

Per començar "adoptarem" un arbre i farem d' investigadors. Cadascú de nosaltres hem pogut escollir un dels arbres del nostre territori i a partir d'ara ens farem investigadors i descobrirem com són.

Aquests són els arbres que ens han triat els GUARDIANS DEL BOSC per investigar:

- LA MORERA🌲

- EL PI🌴

- L'ALZINA🌳

- L'OLIVERA🌱

- EL PLATANER🍂



Aquí us deixem un dels vídeos que hem estat mirant aquesta setmana per presentar el nou projecte dels arbres.



MATEMÀTIQUES

A la pissarra digital hem jugat al joc del Bobbie Bear per treballar el discurs matemàtic. Les diferents possibilitats que existeixen per vestir en Bobbie, treballant així la probabilitat i l'estadística amb els més petits de l'escola. Us deixem l'enllaç per si voleu jugar a casa.

Joc de mates Bobbie Bear

ANEM DE CONVIVÈNCIES

No podem marxar sense dir-vos que ja hem rebut la carta del FOLLET MELIC on ens diu que ja està per aquií per l'escola i que ens espera aviat a Can Miqueló...estarem ben atents al so dels seus picarols.


Ens veiem a la propera entrada i us seguim explicant moltes aventures!

PETONS DE XAIS


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONVIS, RECOMANACIONS I FINS SEMPRE XAIS!!! 22.06.23

Benv olgudes  famílies   dels Xais, benvinguts a   l'última   entrada de blog d'aquest curs. Per començar, us farem un tastet de fot...