04 de novembre, 2022

BONA CASTANYADA I HAPPY HALLOWEEN!!! 04.11.22

Hola famílies,

avui us presentem aquest blog especial per explicar-vos els nostres dies celebrant la festa de la castanyada i Halloween🎃🌰🍂🍁.

Hem pogut jugar a jocs de tardor i mirar i explicar històries de por.






Dimecres vam fer panellets tots junts. Ha estat molt divertit barrejar els ingredients, fer la massa i les boletes per fer els panellets. N'hem pogut fer d'ametlla, de pinyons i de codonyat, i divendres ens els hem menjat a la FESTA DE LA CASTANYADA


















Amb la teacher a english hem escoltat un conte  i hem cantat i escenificat cançons de Halloween. Us les deixem aquí per si les voleu tornar a escoltar. 

            Too much candy story



Amb aquesta cançó hem practicat el trick or treat i hem parlat de quina és la nostra disfressa preferida. 


Amb aquesta cançó ens hem divertit molt movent tot el nostre cos. 


I finalment amb aquesta hem pogut conèixer més estat d'ànim i poder-los representar i teatralitzar. 


Divendres al matí vam tenir la gran sort d'assistir d'espectadors al teatre del conte de la MARIA CASTANYERA I DE CASTANYES AMB BANYES i ens ho vam passar pipa. Quin fart de riure amb les aventures de tardor de la Castanyera, en Marrameu, el gegant del castanyer, el cargol i les fades de la tardor. També van venir els nois i noies grans disfressats de Halloween a fer el "Trick or treat".










A la tarda al pati hem pogut gaudir de la festa amb la visita del Castanyer i la Castanyera tot cantant i ballant les danses i cançons de 🎃🌰🌱🍄.








Esperem que vosaltres també hàgiu gaudit del pont de Castanyada.
PETONS DE XAIS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONVIS, RECOMANACIONS I FINS SEMPRE XAIS!!! 22.06.23

Benv olgudes  famílies   dels Xais, benvinguts a   l'última   entrada de blog d'aquest curs. Per començar, us farem un tastet de fot...