30 de març, 2023

UNGA BALUNGA I BONA PASQUA, XAIS 31.03.23

Hola famílies!

Ja hem començat el nostre projecte nou!!!! Com bé sabeu, el Sr.Manel, el vigilant del museu de la prehistòria ens va demanar ajuda per investigar i fer-nos experts sobre la prehistòria i els homes primitius. Entre tots hem acordat quins són els temes que ens agradaria treballar i aquest ha estat el resultat.

🔥 COM SÓN ELS HOMES PRIMITIUS?

🔥 ON I COM VIVIEN?

🔥 QUÈ I COM MENJAVEN?

🔥 QUINS ANIMALS HI HAVIA?

🔥 COM CAÇAVEN I ES DEFENSAVEN?

🔥 QUINS INVENTS VAN DESCOBRIR?

Cadascú de nosaltres s'ha apuntat al grup d'investigadors que més li ha interessat i ara a casa haurem de buscar informació (senzilla, clara i curta) i portar-la a l'escola per fer grups d'experts i explicar-la als nostres companys i així de mica en mica anirem aprenent moltes coses sobre la vida dels nostres avantpassats.



També hem après a fer pintures rupestres i hem fet un mural a la classe amb obres d'art prehistòriques.

















ENGLISH TIME 
Hem fet activitats de Pasqua com trobar ous de xocolata amb un joc que es diu: Easter egg hunt. Les mestres d'anglès ens han amagat ous de xocolata i ens han donat pistes en anglès per trobar-los. Hem aprofitat per posar en pràctica les preposicions que vam aprendre a partir d'aquesta cançó.
                
On/in/under song


Mireu què divertit!




Us deixem un petit vídeo 
per desitjar-vos... HAPPY EASTER! 

Per acabar... We have a surprise!!!!! 
Volem explicar-vos que hem fet un joc i un vídeo in english que es diu:"GUESS THE ANIMAL"A partir de la descripció de l'animal hem d'esbrinar quin és. Aquest vídeo l'hem enviat a una altra escola de TRAMS  i ells ens han enviat també el seu vídeo. D'aquesta manera fem intercanvi i ens comuniquem amb una altre escola i així practiquem una mica l'anglès. I ara bé, us atreviu a endevinar-los?



ÉS L'HORA DE FER MÚSICA
Ens encanta aquesta cançó en castellà que hem descobert a un conte i que té una música que s'enganxa amb molta facilitat. A més ve acompanyada d'una coreografia molt divertida. La voleu escoltar i us la voleu aprendre? 
Unga Balunga!!

També hem après les cançons "L'home de Cromanyó" i "Puff el drac màgic" (versió The Penguins).

Abans de marxar de vacances us volem donar les gràcies per la tarda tan divertida que vam passar fent jocs matemàtics. Esperem que us hagi agradat molt i que continueu jugant en família a casa!









RECOMANACIONS 

ESCOLA DE MONSTRES

Us recomanem aquesta petita col·lecció de llibres per fer entrenament de lectura a casa. Està escrita en lletra majúscula i text rimat i ens ajuda a aprendre les lletres i a gaudir de les aventures dels monstres. Us deixem una imatge per si us interessa pels vostres fills/es.


També us deixem els enllaços d'un bon grapat de jocs matemàtics per si aquests dies de vacances voleu jugar en família. Cliqueu!!!





Bones vacances i bona Pasqua, gaudiu molt molt d'aquests dies!
PETONS DE XAIS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONVIS, RECOMANACIONS I FINS SEMPRE XAIS!!! 22.06.23

Benv olgudes  famílies   dels Xais, benvinguts a   l'última   entrada de blog d'aquest curs. Per començar, us farem un tastet de fot...